Întâlnirea de constituire a coaliției CALIEDU, 25-27 septembrie 2015

Asociația Learn & Vision

Asociația Learn&Vision, împreună cu partenerul său din proiect, Asociația Centrul pentru Studiul Democrației, au organizat, în perioada 25-27 septembrie 2015, la Hotelul Hampton by Hilton, Blvd. 21 Decembrie 1989, nr. 67, Cluj-Napoca, Întâlnirea de constituire a coaliției CALIEDU, coaliție ce reunește organizații non-guvernamentale din domeniul educației.

La întâlnire au participat reprezentanți ai organizațiilor non-guvernamentale invitate să facă parte din coaliție, reprezentanți ai Asociației Learn & Vision și ai Centrului pentru Studiul Democrației și experți în educație. Pe parcursul celor trei zile de discuții, au fost prezentate activitățile și proiectele organizațiilor invitate și modalitatea în care acestea se armonizează cu misiunea și viziunea coaliției CALIEDU. Participanții au stabilit principiile importante ale activității viitoare a coaliției, planul de acțiune și rolurile pe care organizațiile membre și le vor asuma în cadrul CALIEDU. De asemenea, au fost discutate modalitățile de diseminare a activităților din cadrul coaliției și indicatorii de calitate cu ajutorul cărora va fi monitorizată și evaluată activitatea coaliției.

Cu ocazia Întâlnirii de constituire a coaliției CALIEDU, a fost organizată și o conferință de presă, în data de 25 septembrie, ora 13.00, la Hotelul Hampton by Hilton, Blvd. 21 Decembrie 1989, nr. 67, Cluj-Napoca.